Πανικός στην εκπομπή της Καινούργιου: «Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της τηλεόρασης!» (vid)

featured image


Ο πρώην παίκτης του Survivor «επιτέθηκε» στην δημοσιογράφο και η παρουσιάστρια διέκοψε την σύνδεση.

Ένας χαμός έγινε στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», με τον Σπύρο Μαρτίκα και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή και μιλούσε για το περιστατικό με την διάρρηξη στο φαρμακείο του, όπου η υπάλληλός του πάλεψε με τον ληστή.

Νωρίτερα η Έλενα Πολυκάρπου είχε παρουσιάσει μερικά tweets που έγραφαν κάποιοι ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη.

Η ίδια η δημοσιογράφος είχε αναφέρει πως τα συγκεκριμένα tweets είναι ντροπιαστικά, πριν ακόμα βγει ο Σπύρος Μαρτίκας στον αέρα και τάχθηκε κατά όσων τα έγραψαν.
Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ήταν σκηνοθετημένο το περιστατικό και μάλιστα τόνισε ότι απαράδεκτο να ακούγεται κάτι τέτοιο.



Παράλληλα παρουσίασε και ένα βίντεο με άλλη ληστεία, σε άλλο φαρμακείο, νωρίτερα από αυτή που έγινε στο δικό του, έκανε κατά μέτωπο επίθεση στην Έλενα Πολυκάρπου.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Κατερίνα μου θα σου πω κάποια στιγμή τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία…», συμπλήρωσε.

Η Έλενα Πολυκάρπου έκπληκτη απάντησε: «Πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι γι΄αυτή. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ κάποιες φορές. Ντροπή, ντροπή, ντροπή».

Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε την συνεργάτιδά της και λίγο μετά διέκοψε την σύνδεση.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.