Μαρτίκας για την υπάλληλό του που αντιστάθηκε στον ληστή του φαρμακείου του – «Είμαι πολύ περήφανος»

featured image


Ο Σπύρος Μαρτίκας, λίγες ώρες μετά τη ληστεία από κουκουλοφόρο στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι μίλησε για το συμβάν που παραλίγο να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της υπαλλήλου του, Ιωάννας.Μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση και μαζί με την Ιωάννα, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το περιστατικό. Η Ιωάννα από την πλευρά της περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε στο φαρμακείο την ώρα που την πλησίασε ο ληστής για να αρπάξει από το ταμείο λεφτά:

«Για κάποια στιγμή, 10 λεπτά περίπου, δεν είχα κόσμο στο φαρμακείο. Μπήκε μέσα, μου είπε να πάρει τα λεφτά και ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας. Αυτός να προσπαθεί να πάρει τα χρήματα, εγώ να τον σπρώχνω. Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την στιγμή, εάν κράταγε κάτι. Απλά όρμηξα για να προστατεύσω εμένα την ίδια, αλλά και τον χώρο του φαρμακείου», είπε η βοηθός του φαρμακείου στο Live News.



Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε: «Το τόλμησε χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν αντανακλαστική η κίνησή της να προστατέψει τη δουλειά της, τον εαυτό της. Αυτό ήταν που με τρόμαξε πολύ. Κανονικά θα πρέπει να απομακρυνόμαστε, να του λέμε “πάρε ότι θες και φύγε” για να είμαστε ασφαλείς. Είδατε με πόσο θράσος μπήκε στο ταμείο, με στόχο να την τρομάξει».Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor επεσήμανε επίσης πως είναι πολύ περήφανος για την Ιωάννα που με αυτοθυσία και χωρίς να σκεφτεί τον εαυτό της, προσπάθησε να απωθήσει τον ληστή ο οποίος έφυγε με λεία 200 ευρώ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.