Με 5 υποψηφιότητες η Ελλάδα στα Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: Φαβορί για το Χρυσό Αγαλματίδιο η «Barbie»

featured image


Το πρώτο Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου πλησιάζει στην Ελλάδα, με τη δική μας «Barbie» να είναι έτοιμη να σηκώσει το Χρυσό Αγαλματίδιο στα φετινά AVN Awards του Λας Βέγκας.

Τα «Όσκαρ» ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων, γνωστά και ως «AVN Awards» αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως στον χώρο και φέτος συμπληρώνουν 40 χρόνιας ζωής. Η επετειακή τελετή, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο ολοκαίνουργιο (άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2021) Resorts World Theatre του Λας Βέγκας, χωρητικότητας 5.000 θεατών.

Στη φαντασμαγορική τελετή απονομής θα έχουμε και ελληνική εκπροσώπηση μιας και η εταιρεία παραγωγής της Ιννας Ιννάκι και του ΤεόSugarbabes.tv, έχει καταφέρει με πέντε υποψηφιότητες να τραβήξει τα βλέμματα της παγκόσμιας ερωτικής βιομηχανίας.

Στο εντυπωσιακό Resorts World Theatre του Λας Βέγκας οι ελπίδες της Ελλάδας για το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο είναι μεγάλες. Κι αυτό γιατί η ελληνική παρωδία της ταινίας Barbie, που προκάλεσε πανικό το περασμένο καλοκαίρι, έχει αρχίσει να συζητιέται σε διεθνές επίπεδο. Φυσικά, το όνομα που ξεχωρίζει για ακόμη μια χρονιά είναι αυτό της πρωταγωνίστριας της ταινίας, Christy White, η οποία σάρωσε στα εγχώρια EroticART Awards και τώρα είναι έτοιμη να «γράψει» ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μαζί της, υποψήφιος, είναι και ο συμπρωταγωνιστής της, Sakis Dermatis, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα που βλέπουμε στις ελληνικές υποψηφιότητες των φετινών AVN Awards είναι αυτά των Ίννα Ιννάκι, Τεό, Misha Maver, Kate Quinn και Nek Sinner.



Αναλυτικά οι πέντε κατηγορίες στις οποίες έχουμε ελληνική εκπροσώπηση:

  • Καλύτερο αφιέρωμα: Barbie, SugarBabes.tv
  • Καλύτερη διεθνής γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς: Christy White
  • Καλύτερη διεθνής σκηνή Άντρας-Γυναίκα: Christy White και Sakis Dermatis, Barbie, SugarBabes.tv
  • Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή Inna Innaki, Misha Maver και Teo, SugarBabes.tv
  • Καλύτερη POV σκηνή: Kate Quinn και Nek Sinner, SugarBabes.tv

Θα δούμε άραγε την ελληνική Barbie να σηκώνει ένα χρυσό αγαλματίδιο; Υπομονή μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, την ημέρα διεξαγωγής των Όσκαρ του Ερωτικού Κινηματογράφου.

...

Εκεί φυσικά θα βρεθούν και όλα τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας από όλο τον κόσμο, ενώ παρουσιάστριες των φετινών βραβείων θα είναι η Luna Star, η Emily Lynne και η Kazumi. Όσο για το μουσικό σόου της βραδιάς; Αυτό θα το αναλάβει η σούπερ σταρ Iggy Azalea.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.