Ζόζεφιν για Νίνο – «Είναι ο άνθρωπός μου, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή»

featured image


“Έχουμε γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου”, παραδέχεται η τραγουδίστρια.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα Καλά Κορίτσια» παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής 12/11 η Ζόζεφιν. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και το θέμα Eurovision.

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δε θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί», δηλώνει η Ζόζεφιν.«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε», εξομολογείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας», επισημαίνει η Ζόζεφιν, αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει και η ίδια τους γονείς του συντρόφου της.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σκίσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision και όταν έρθει εκείνη η στιγμή εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί και να της στείλουμε θετική ενέργεια», δηλώνει σε άλλο σημείο η Ζόζεφιν, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται κανένα θέμα κόντρας ανάμεσα στην ίδια και την Αναστασία, όπως γράφτηκε πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη