Ξανθιά καλλονή, κλώνος της Δούκισσας Νομικού - Η 11 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Κώστα Καραφώτη! (ΦΩΤΟ)

featured image


Θα μπορούσε να είναι ακόμα και μοντέλο! Η αποκάλυψη από τον γνωστό τραγουδιστή και οι φωτογραφίες τους…

O Κώστας Καραφώτης μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, τον γάμο αλλά και στην φάση της ζωής του που χρειάστηκε να συμβουλευτεί ψυχολόγο.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ανέφερε: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν».

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Έχει υπάρξει περίοδος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα και είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο και με είχε βοηθήσει πολύ» πρόσθεσε.

Η ξανθιά καλλονή σύντροφος του Κώστα Καραφώτη είναι απ’ τις πιο όμορφες Ελληνίδες

Πιο ερωτευμένος από ποτέ φαίνεται να είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί με ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι.

Η Κάτια-Νανά Μάνου φαίνεται, που κατάγεται κι αυτή από τον ίδιο τόπο με τον τραγουδιστή, είναι η νέα σύντροφος του!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι είναι μαζί να κάνουν βόλτα χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου.







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.