Η οργισμένη απάντηση της Μέγκι Ντρίο στη Βίκυ Καγιά

featured image

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» είχε πάει καλεσμένη η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για το γεγονός ότι πέρασε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model, τη Μέγκι Ντρίο.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε…» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και ποιος είδε την επόμενη ημέρα τη Μέγκι Ντρίο και δε φοβήθηκε. Έξαλλη με τη δήλωση της Καγιά, δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ήταν… χείμαρρος.

«Είμαι πάρα πολύ έξαλλη. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά που ήταν από τις αγαπημένες μου στο παιγνίδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον όπως είπε, στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Εγώ πιστεύω ότι έδωσα το 100% του εαυτού μου, ειδικά με τις συνθήκες που υπήρχαν, που δεν ήμουν Ελληνίδα, δεν μίλαγα ελληνικά. Προσπαθούσα πολύ μέσα στο παιγνίδι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε με την ίδια φόρα: «Δε συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Δεν καταλαβαίνω, αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι ασχολούνταν με μένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια;».

Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε «καρφώνοντας» τους κριτές και κυρίως την Βίκυ Καγιά πως δεν βοήθησαν τα κορίτσια μετά το τέλος του GNTM.

«Θυμάμαι πως έλεγαν ότι έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα για να μπουν στο παιγνίδι. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που δήλωσα συμμετοχή, γιατί ξέρω ότι έχω προσωπικότητα. Και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα», είπε.

Και κατέληξε: «Αντί να κοιτάνε πως θα βοηθησουν τα κορίτσια να βρούμε δουλειά, κάθονται και κάνουν δηλώσεις ότι μετανιώνουν και ότι κάποιες δεν θα έπρεπε να μπουν. Αφού αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Και είναι και τυχεροί, γιατί αυτή η 20αδα τα πήγε καλά. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα, αλλά δε συμφωνώ κιόλας».

Από το Blogger.