Η ηρωική μάχη του Γιώργου Δασκαλάκη μέσα απ’το νοσοκομείο: «Περνάω δύσκολα μα θα τα καταφέρω»

featured image



Μία γενναία μάχη δίνει με τον καρκίνο ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος βιώνει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, αλλά συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά να αγωνίζεται για τη ζωή του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αγάπησε από πολύ μικρός τη μουσική. Στα 13 του χρόνια έπαιζε πιάνο σε νυχτερινό κέντρο στη Νυρεμβέργη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από γονείς μετανάστες. Το 2013 κάνει επιτυχία και γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό με δυο τραγούδια σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη. Έχει περάσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία του και τώρα περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του, αφού παλεύει με τον καρκίνο που διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Στο πλευρό του είναι πάντα η μητέρα του και η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη. Η Μαρία και ο Γιώργος είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια και όπως είπε η Μαρία, ο έρωτάς τους είναι καρμικός.

Αυτή την περίοδο ο τραγουδιστής κάνει χημειοθεραπείες οι οποίες τον έχουν καταπονήσει αλλά δεν το βάζει κάτω αφού έχει μάθει εδώ και χρόνια να είναι μαχητής.

«Κάνω χημειοθεραπείες και περιμένω να τελειώσουν για να δω αν έπιασαν»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο okmag και τη Μαρία Ρουμελιώτου για την κατάστασή του αλλά και για τη σύντροφό του που στέκεται δίπλα του «βράχος» όλο αυτό το διάστημα.

«Περνάω δύσκολα. Όλα ξεκίνησαν από τον περασμένα Μάιο. τραγουδούσα και ένιωσα ζαλάδες και ατονία. Μετά ανακάλυψα κάτι σαν σπυράκι κάτω από τη μασχάλη μου. Τελικά εκεί ήταν ο καρκίνος. Ο πυρήνας που τον αφαιρέσαμε. Υπάρχουν κι άλλα όμως μέσα που «κοιμούνται» και τώρα με τις χημειοθεραπείες προσπαθούμε να τα σκοτώσουμε.

Μέρα με τη μέρα χειροτέρευα και δεν έλεγα τίποτα σε κανένα. Την ημέρα των γενεθλίων μου 17 Ιουλίου τραγουδάω και πέφτω κάτω. Με πάνε στο νοσοκομείο με χαμηλό αιματοκρίτη. Τότε είπα στην οικογένειά μου έχω καρκίνο βοηθήστε. Κάναμε αξονικές. Τον δεκαπενταύγουστο μου λέει ο γιατρός να καλέσω τη Μαρία και τη μητέρα μου. Δυστυχώς ο καρκίνος ήταν πολύ βαθιά και τις επεμβάσεις τις έκανα με τοπική αναισθησία γιατί δεν με πιάνει η γενική. Τώρα κάνω χημειοθεραπείες και περιμένω να τελειώσουν για να δω αν έπιασαν. Θα ανέβω και Γερμανία αν τα καταφέρω».







Γιώργο πως βρήκες το θάρρος να δημοσιεύσεις τη φωτογραφία αυτή μετά τις χημειοθεραπείες και το λέω γιατί είσαι ένας γνωστός καλλιτέχνης και θέλει δύναμη…

Δε μασάω. Γιατί όπως μου λέει η σύντροφός μου η Μαρία είμαι ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου. (Συγκινείται)

Μίλησέ μου για τη σύντροφό σου τη Μαρία

Είχαμε ψυχραθεί με τη Μαρία το χειμώνα. Είμασταν σε διάσταση και μόλις είδε την ανάρτησή μου για την ασθένειά μου ήρθε αμέσως. Δεν ξέραμε ακόμα τι έχω. Και μου λέει εγώ θα μείνω δίπλα σου να γίνεις καλά και μετά διώξε με. Αυτή έχω μόνο, τον γιο της το Θανάση και τη μητέρα μου δίπλα μου.

Σε αγαπάει πολύ πάντως…

Και εγώ την αγαπώ και την ευχαριστώ που είναι δίπλα μου. Μόλις γίνω καλά θα την παντρευτώ και μετά ας με διώξει! (γελάει).

Πες μου για τη βραδιά που θα κάνουν για σένα ο Ματθαίος Γιαννούλης και άλλοι 19 καλλιτέχνες.

Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να πάνε να διασκεδάσουν τη Δευτέρα. Ήταν μια πρωτοβουλία του Ματθαίου Γιαννούλη και του επιχειρηματία και τους ευχαριστώ πολύ. Και εγώ και ο Ματθαίος παίρνουμε πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο. Και για όσους ζητάνε το λογαριασμό τραπέζης γιατί δεν μπορούν να είναι στη συναυλία τη Δευτέρα, είναι στην Alpha Βank με αριθμό GR0901408270827002101044283.

Πρέπει να πω ότι λίγοι φίλοι μου είναι κοντά μου. Οι περισσότεροι, διάσημοι και μη εξαφανίστηκαν. Ακόμα και η αυλή που τους τάιζα, με ξέχασε τώρα. Και τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι άνεργος 5 μήνες και αν όλα πάνε καλά με την υγεία μου, θα είμαι και για άλλα δυο χρόνια άνεργος.





Από το Blogger.