Υπερόπλο η Ασημίνα του Survivor - Δείτε πως τρώει τα φρούτα της

featured image

Η πρώην παίκτρια του ριάλτι και σύντροφος του Χρήστου Δάντη, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της και να… προκαλεί μέσα από τα social media.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει μείνει σε κατάσταση καλοκαιριού όπως θα δείτε και εσείς, με την πρώην παίκτρια του Survivor να προκαλεί καύσωνα την 60η με ένα βίντεο φωτιά στο Instagram.

Η εντυπωσιακή παίκτρια είχε όρεξη για παιχνίδια με το νερό και φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό στpivγκ κατάφερε να παίξει εντυπωσιακά και ταυτόχρονα προκλητικά παιχνίδια με τον φακό της κάμερας.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η πρώην παίκτρια του Survivor στο stories του instagram και πραγματικά μας έβαλε σε καλοκαιρινή διάθεση!

Αποκαλυπτική η Ασημίνα του Survivor με στρινγκ μαγιό

Το βουνό του Survivor, η εντυπωσιακή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης Ασημίνα Χατζηανδρέου, συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στη Σκόπελο από πού χαρίζει υπέροχες φωτογραφίες σε όλους τους θαυμαστές της.

Η Ασημίνα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα χωρίς όμως την παρουσία του συντρόφου της τραγουδιστή Χρήστου Δάντη, για τον οποίο οι φήμες λένε ότι ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με γνωστό κόμμα.

Φαίνεται όμως ότι οι μελλοντικές κινήσεις του αγαπημένου της δεν την απασχολούν ιδιαίτερα αφού ήδη κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η Ασημίνα και ο πασίγνωστος τραγουδιστής έχουν χωρίσει και δεν βρίσκονται πλέον μαζί.

Το μόνο που είναι σίγουρο για το μέλλον της Ασημίνας είναι ότι θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και την επόμενη χρονιά,  εκτός όμως αν έρθει πρόσκληση από τον Ατζουν για να συμμετάσχει και στο νέο Survivor All Star μιας και είναι μία από τις παίκτριες οι οποίες πραγματικά θα δώσουν άλλο βάρος στο φετινό ριάλιτι.


Μέχρι πάντως να δούμε τι πρόκειται να γίνει η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες της από τη Σκόπελο αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της και τα φρούτα που μας δείχνει σε πρώτο πλάνο.


Πηγή: tvfreaks.gr


Από το Blogger.