Έσκασε η «βόμβα» στην υπόθεση Πισπιρίγκου: «Με πίεζε να αλλάξω την διάγνωσή μου για τη Μαλένα»

featured image


Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση της Πάτρας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του STΑR «Αλήθειες με την Ζήνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου πίεζε τον παθολογοανατόμο, Εμμανουήλ Αγαπητό, να αλλάξει την διάγνωσή του για την Μαλένα.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου είπε ότι έβγαλα λάθος διάγνωση»

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, είπε ότι μετά από συνομιλία που είχε με τον κ. Αγαπητό, του είπε ότι «πήγε η ίδια η μητέρα και τον βρήκε στο γραφείο του, όταν πέθανε το δεύτερο παιδί και έγινε η νεκροτομή στα Γιάννενα. Είδε τα του φλεβόκομβου και του είπε ότι έβγαλε λάθος διάγνωση. Την ρώτησε ποια διάγνωση και του είπε την αγενεσία του φλεβόκομβου».Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουσουλό, ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ «εξέφρασε την απορία του ποιος έβγαλε αυτή τη διάγνωση και η 34χρονη του απάντησε ‘η παθολογοανατόμος στα Γιάννενα’».

«Έμεινα στήλη άλατος»

Μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος ο κ. Αγαπητός, «έμεινε στήλη άλατος» με τα λεγόμενά της!

Ο δημοσιογράφος προχώρησε και σε μια ακόμη αποκάλυψη σε ό,τι αφορά στον κ. Αγαπητό.

Όπως φέρεται να του είπε ο κ. Αγαπητός, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα δεν συμβουλεύτηκε καθόλου τον ίδιο, που είχε υπογράψει την ιστολογική εξέταση της Μαλένας, αλλά πήγε σε άλλους παθολογοανατόμους. «Πήγε σε όλους τους άλλους παθολογοανατόμους και όχι σε μένα που ήταν μαθήτριά μου!», του ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα παραπάνω κατέθεσε ο κ. Αγαπητός στις 11 Οκτωβρίου 2022 ενώπιον της 35ης ανακρίτριας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.