Εφιάλτης το «ροζ» ραντεβού: 22χρονος κατήγγειλε βιασμό από τραβεστί

featured image


Ολέθριο λάθος αποδείχθηκε η απόφαση ενός 22χρονου να συνευρεθεί ερωτικά μέσω ροζ ιστοσελίδων, αφού, αντί να πλαγιάσει με γυναίκα, έπεσε πάνω σε «αγριεμένο» τραβεστί που τον βίασε βάναυσα!

Ο νεαρός από τη Σαλαμίνα αναζητούσε τη γυναίκα που θα του έκανε ερωτικό κλικ στις ροζ αγγελίες. Οταν του «γυάλισε» μια γυναίκα ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθούν αντί αμοιβής.

Το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/1), στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Στρογκόνωφ, στον Νέο Κόσμο.
Ο νεαρός έφτασε στο διαμέρισμα και χτύπησε το κουδούνι. Την πόρτα τού άνοιξε μια γυναίκα φορώντας σέξι και προκλητικά εσώρουχα και πανωφόρι.

Για τον νεαρό η γυναίκα ήταν όντως εντυπωσιακή, έτσι πέρασε στα… ενδότερα. Οι δυο τους άρχισαν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και συνέχισαν για τα περαιτέρω στο υπνοδωμάτιο.
Ολα κυλούσαν ιδανικά. Ερωτική ατμόσφαιρα, η λίμπιντο στα ύψη, η έξαψη είχε χτυπήσει «κόκκινο». Ομως, όταν βγήκαν τα ρούχα ήρθε η μεγάλη ανατροπή, αφού αποκαλύφθηκε η πραγματική φύση της γυναίκας.



Ο 22χρονος διαπίστωσε ότι η εντυπωσιακή γυναίκα διέθετε ένα… εύρωστο ανδρικό μόριο και στην πραγματικότητα ήταν τραβεστί. Τότε του ήρθε… κόλπος και θέλησε να φύγει άρον άρον από το διαμέρισμα, καθώς δεν είχε καμία διάθεση να συνευρεθεί ερωτικά με έναν… ιδιαίτερα προικισμένο τραβεστί. Ομως λογάριαζε χωρίς τον τραβεστί, που είχε ανάψει ερωτικά και δεν είχε σκοπό να αφήσει τον νεαρό. Ετσι, βλέποντας ότι ο νεαρός φεύγει, ο τραβεστί έγινε επιθετικός και, έχοντας και σωματική ρώμη, όρμησε πάνω του και τον ακινητοποίησε.

Υποχρεώθηκε σε έναν άγριο παρά φύσιν βιασμό

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον 22χρονο, αφού ακινητοποιημένος και ανήμπορος να αντιδράσει, υποχρεώθηκε σε έναν άγριο παρά φύσιν βιασμό. Ο νεαρός, που ξεκίνησε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα, είχε βρεθεί έρμαιο στα χέρια -και όχι μόνο- του ξαναμμένου τραβεστί, ο οποίος τον βίαζε χωρίς έλεος. Ο σωματικός πόνος, το βασανιστήριο και η φρίκη πήρε τέλος μόνο όταν ο άνδρας ικανοποίησε την ανωμαλία του, αφήνοντας τον νεαρό ράκος ψυχικά και σωματικά.

Ο 22χρονος αποχώρησε σαν κουρέλι από το διαμέρισμα και την επόμενη ημέρα, που στάθηκε στα πόδια του, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου υπέβαλε μήνυση και κατήγγειλε τον βιασμό τού. Οι αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή ο νεαρός, ενώ για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία. Ο τραβεστί αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον εντόπισαν, καθώς φρόντισε να εξαφανιστεί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.