Απόψε η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό της: «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο» (vid)

featured image


Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα δώσει συνέντευξη σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στο Μεξικό.

Mετά από μήνες καβγάδων στα μέσα ενημέρωσης, τραγουδιών και φημών, η Shakira επιτέλους ανοίγεται για τον χωρισμό της με τον Gerard Piqué. Σήμερα(27/02) θα εμφανιστεί στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με τον Enrique Acevedo, η οποία θα μεταδοθεί απόψε στο μεξικανικό κανάλι Las Estrellas.

Τη συνέντευξη προανήγγειλε ο Enrique Acevedo και το N+, το κανάλι streaming που θα μεταδώσει την εκπομπή. Το κλιπ δείχνει τον Acevedo να λέει στον κόσμο ότι έχει μια έκπληξη. Περιστρέφει την κάμερα και αποκαλύπτει τη Shakira, η οποία λέει ένα γεια και δίνει κάποιες λεπτομέρειες για τη συνέντευξη, συμπεριλαμβανομένου του πού μπορούν οι θεατές να την παρακολουθήσουν.

Η ανακοίνωση της συνέντευξης έχει δημιουργήσει προσμονή στους θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ αυτής και του ποδοσφαιριστή. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Televisa στις 23:30 μ.μ. ET/8:30 μ.μ. PT.



Αυτή θα είναι η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό της και έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Εκτός από τη νομική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, η τραγουδίστρια είχε να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της, τα οποία την δυσκόλεψαν να μετακομίσει στο Μαϊάμι για να δημιουργήσει μια νέα ζωή.

Στο teaser που κυκλοφορεί ακούγεται η τραγουδίστρια να λέει: Υπάρχει μία θέση στην κόλαση για τις γυναίκες που δεν στηρίζουν η μία την άλλη» και το βίντεο κλείνει με την φράση: «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο, σε ό,τι έρχεται στη ζωή. Αυτό δείχνει ότι θα έρθουν και περισσότερα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.