Ο Τούρκος κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν οι Δαλάκα και Ασημινα αλλα...

featured image


Προσπάθεια να «διασώσει» την Κατερίνα Δαλάκα κάνει προσωπικά ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Αυτό φημολογείται έντονα τα τελευταία 24ωρα χωρίς φυσικά να υπάρχει από πουθενά η σχετική επιβεβαίωση.

Η Δαλάκα είναι από τα «αγαπημένα παιδιά» της Acun Medya και φυσικά χωρίς την παρουσία της το παιχνίδι χάνει ένα μέρος του ενδιαφέροντός του. Απ’ την άλλη συμπαίκτες της βάζουν ισχυρό βέτο στην επιστροφή της και απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση σε περίπτωση που εμφανιστεί και πάλι στο ριάλιτι.



Η Ασημίνα έχει «καεί» καθώς υπάρχει και η σχετική καταγγελία. Όμως αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται αυτή τη στιγμή είναι εάν η Δαλάκα έπιασε και η ίδια το κινητό στα χέρια της ή μπορεί να την «γλιτώσει» έστω και με μια μεγάλη καμπάνα που θα έχει να κάνει και με τις χρηματικές της αμοιβές αλλά και με τα έπαθλα.

Πάντως η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως η Δαλάκα κατά 95% θα παραμείνει εκτός «Survivor» καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων και όλο αυτό μπορεί να γυρίσει και μπούμπερανγκ στην τηλεθέαση του ΣΚΑΪ που πιέζεται ήδη αρκετά από τις σειρές….





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.