Στο νοσοκομείο η Πάολα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

featured image


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η Πάολα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί απόψε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω μιας γρίπης που έχει. Η κατάσταση μάλιστα της υγείας της δεν είναι σοβαρό.

Εκτός Fever η Πάολα

Λόγω της υγείας της λοιπόν, η Πάολα σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο πλευρό του Πλούταρχου με τον οποίο συνεργάζονται από τον Δεκέμβρη.

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία γιατί είμαστε δύο παιδιά που εκτιμούμε και σεβόμαστε το ένα το άλλο, οπότε δεν θα μπορούσε να πάει κάτι άσχημα. Σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ να πάει κάτι στραβά σε συνεργασία μου. Κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρατε διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ήταν όλα καλά» ανέφερε αρχικά.Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που με έχουν στενοχωρήσει γιατί λέω γιατί τόσα ψέματα και τόση λάσπη; Για ποιον λόγο; Δεν διαβάζω γιατί δεν έχω σχέση με τα social media. Τα μαθαίνω από δω και από εκεί».

Μιλώντας για την κόρη της, Παολίνα, εξήγησε για τις συμβουλές που της δίνει: «Της λέω: να είσαι έξυπνη και να προσέχεις τα πάντα γύρω σου και τον εαυτό σου. Ένας έξυπνος άνθρωπος προσέχει τον εαυτό του. Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά».
«Δεν μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα στο παρελθόν σε εμφανίσεις μου. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά αρχίζω να αλλάζω. Δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε έπειτα.

Και κατέληξε για τον έρωτα και στις θυσίες που θα έκανε για να είναι μαζί με τον σύντροφό της: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα, εκεί θα ξαναγυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός σε όλα τα κομμάτια», είπε στην κάμερα του Happy Day.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη