Απίστευτο - Άνδρας επέζησε στη θάλασσα επί εβδομάδες χάρη στην κέτσαπ. Τώρα η Heinz θέλει να του αγοράσει νέο σκάφος

featured image


Ο ναύτης που πέρασε βδομάδες χαμένος στη θάλασσα τον Ιανουάριο, επιζώντας σε μεγάλο βαθμό με κέτσαπ, θα μπορούσε να αποκτήσει σύντομα ένα υπερσύγχρονο σκάφος. Το δώρο αυτό θέλει να χαρίσει στον Έλβις Φρανσουά ο γίγαντας της Ketchup, Heinz, εφόσον όμως τον εντοπίσει.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 14 Φεβρουαρίου, ελπίζοντας να έρθει σε επαφή μαζί του. Η εταιρεία έχει ήδη επικοινωνήσει με την κυβέρνηση της Δομινίκας, τη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής από την οποία κατάγεται ο Φρανσουά, καθώς και το ναυτικό της Κολομβίας, το οποίο τον έσωσε βορειοδυτικά του Πουέρτο Μπολιβάρ της Κολομβίας.

Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τον βρει. Έτσι ζητά τώρα από το ευρύ κοινό να τη βοηθήσει στην αναζήτηση, με δήλωση που κοινοποιήθηκε στο CNN μέσω email.



«Ζητάμε επίσης οποιαδήποτε αξιόπιστα στοιχεία για να επικοινωνήσουμε με τον Έλβις, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην κάλυψη ενός νέου σκάφους εξοπλισμένου με πλήρη τεχνολογία πλοήγησης για να αποφευχθεί άλλη καταστροφή στο μέλλον», πρόσθεσε η εταιρεία.

Η Heinz πρότεινε επίσης στους θαυμαστές να χρησιμοποιήσουν το hashtag #FindTheKetchupBoatGuy για να ενισχύσουν την αναζήτησή τους.

Ο Φρανσουά, 47 ετών, επισκεύαζε το σκάφος του κοντά στο ολλανδικό τμήμα του νησιού Saint Martin τον Δεκέμβριο, όταν αυτό παρασύρθηκε στη θάλασσα. Είπε στις κολομβιανές αρχές ότι δεν είχε τις γνώσεις ναυσιπλοΐας για να επιστρέψει στην ακτή και πέρασε 24 ημέρες στη θάλασσα. Επέζησε από ένα μπουκάλι κέτσαπ, σκόνη σκόρδου και κύβους ζωμού, τους οποίους ανακάτεψε με νερό.

Διασώθηκε αφού ένα αεροπλάνο εντόπισε το ιστιοφόρο του με τη λέξη «βοήθεια» χαραγμένη στο κύτος, σύμφωνα με τις κολομβιανές αρχές.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.