Έχουμε ξεφύγει: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση γιατί ούρησε μέσα σε συντριβάνι

featured image


Απίστευτο και όμως αληθινό… Το αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου σε κεντρικό σημείο της πόλης, είχε ως αφορμή μία παρατήρηση του παθόντα προς τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ουρούσε σε σιντριβάνι στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος που δέχθηκε την επίθεση, γύρω στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, αντίκρισε τον 46χρονο να ουρεί στο σιντριβάνι που βρίσκεται στην πλατεία, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Άφησε την θέση του στην καφετέρια και έκανε παρατήρηση στον άνδρα και στη συνέχεια επέστρεψε στη θέση του.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντελώς ξαφνικά, ο 46χρονος που ουρούσε στο σιντριβάνι κατευθύνθηκε προς την καφετέρια και αφού έβγαλε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 15 εκατοστών που είχε στην κατοχή του, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 52χρονο, τραυματίζοντάς τον στο χέρι, στα πλευρά και στον πνεύμονα.



Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σε βάρος του 46χρονου φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «θόλωσε» και «δεν θυμάται τι έκανε» είναι γνωστός στις Αρχές αφού έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν, εμπλεκόμενος σε υποθέσεις κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών, και αθλητικής βίας.

Σημειώνεται ότι σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν 6,1 γραμμάρια κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και την Τετάρτη 31 Μαΐου θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή ώστε να απολογηθεί για την πράξη του.

Πηγή: karvasaras





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.