Έξαλλοι οι τηλεθεατές στη Βρετανία με ριάλιτι: «Έδειξε όργιο με 15 παίκτες» (vid)

featured image


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Open House: The Great Sex Experiment».

Το ριάλιτι «Open House: The Great Sex Experiment» έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία μετά την προβολή του τελευταίου του επεισοδίου. Κι αυτό διότι οι τηλεθεατές του καναλιού 4 παρακολούθησαν ένα πρωτοφανές όργιο με 15 παίκτες.

Το ριάλιτι που βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν φιλοξενεί ζευγάρια, τα οποία έχουν χρόνια σχέση. Διαμένουν σε ένα πολυτελές θέρετρο και δοκιμάζουν να κάνουν πιο «ανοιχτή» την σχέση τους κάνοντας έρωτα με άλλους ανθρώπους.

Στόχος του ριάλιτι παιχνιδιού της βρετανικής τηλεόρασης είναι να διαπιστώσουν εάν η ερωτική επαφή με άλλα άτομα μπορεί να ενισχύει την σχέση τους.Ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα πάρτι με 15 άτομα. Το ζευγάρι, η 31χρονη Τζάνις και ο 32χρονος Ρικάρντο άρχισαν να παραδέχονται μπροστά στην κάμερα αν θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με ακόμη ένα ή δύο άτομα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες ότι έχει ετοιμάσει ένα πάρτι στον όροφο του σπιτιού. Κάλεσαν τα υπόλοιπα ζευγάρια αν θέλουν να ακολουθήσουν. Στο δωμάτιο που προσκλήθηκαν τα ζευγάρια υπήρχε ένα κυκλικό κρεβάτι και αρκετοί άγνωστοι ημίγυμνοι που τους καλούσαν να… γνωριστούν. Στην πορεία οι συμμετέχοντες άρχισαν να γδύνονται και να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις μπροστά στις κάμερες.

Οι τηλεθεατές βλέποντας αυτές τις εικόνες αντέδρασαν έντονα στο Twitter. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό παίζει στην κανονική τηλεόραση», σχολίασε ένας από τους χρήστες. «Το τρελό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά. Και τα παιδιά τους θα το δουν αυτό», ανέφερε ένας άλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη