Έδειραν μέχρι θανάτου τον γείτονά τους, πιθανόν επειδή τάιζε αδέσποτα

featured image


Με μπουνιές και κλοτσιές χτυπούσαν δύο αδέλφια στην Θεσσαλονίκη τον 52χρονο γείτονά τους που κατέληξε λίγο αργότερα.

Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από διένεξη που είχε με δύο αδέρφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία- έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε άμεσα ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε.



Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο τους να χτυπούν τον 52χρονο.

Εξετάζεται η μαρτυρία η διένεξη να ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας. Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία.

Για το συμβάν έχουν συλληφθεί οι δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.