Κατάθεση σοκ από αυτόπτη μάρτυρα - «Είχε πάει από πάνω του και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές»

featured image


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Καραϊβάζ και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη προκειμένου οι Αρχές να φτάσουν σε αυτόν ή αυτούς που έδωσε την εντολή και πλήρωσαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες στη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ο πρώτος είναι ένας 70χρονος, ο οποίος εργαζόταν στο Τμήμα Πρασίνου στον Δήμο και έκανε καθαρισμούς στη γειτονία. Ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε πως κάθισε σε παγκάκι κάτω από το σπίτι Γιώργου Καραϊβάζ και καταθέτει:«Ήταν 2:15 το μεσημέρι. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και άκουσα κρότους σαν πυροτεχνήματα που σκάνε τα παιδιά. Γύρισα και είδα έναν άνδρα να παραπατάει (σ.σ τον Καραϊβάζ) προς τα πίσω και ένα άλλον να τον συνοδεύει με το πιστόλι. Ο άνθρωπος που παραπατούσε ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε. Ο άλλος είχε πάει από πάνω του και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Αμέσως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα σκούτερ και άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα πως τον είχαν σκοτώσει. Όταν έφυγα, δεν μπορούσα να περάσω από μπροστά γιατί έβλεπα τη σωρό του πεσμένη κάτω».

Η δεύτερη μάρτυρας είναι μία γυναίκα 59 ετών, συνάδελφος του άλλου μάρτυρα, και είπε πως είδε έναν άνδρα να κρατάει ένα όπλο με μεγάλη κάνη και να πυροβολεί προς το πεζοδρόμιο.

«Εκείνη τη στιγμή δεν είδα τι πυροβόλησε. Όταν έφυγε διαπίστωσα πως πυροβολούσε κάποιον που ήταν ξαπλωμένος μπρούμητα και ενημέρωσα το 100».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.