Ράκος η Ραλλία Χρηστίδου μετά την μεγάλη «ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό»

featured image


Ένα πολύ δύσκολο βράδυ ενημέρωσε πως πέρασε η Ραλλία Χρηστίδου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πολιτικό τοπίο επιχείρησε να σχολιάσει η Ραλλία Χρηστίδου με μια ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η βουλεύτρια του Νότιου Τομέα Αθηνών, που έλαβε 13.461 ψήφους, ανήρτησε μια φωτογραφία της, στην οποία είναι εμφανώς καταβεβλημένη, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ραλλία Χρηστίδου: Η ανάρτηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.



Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα», έγραψε.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.