Δύσκολες ώρες για τον Ντάνι Άλβες - Οι κρατούμενοι τον έχουν βάλει στο μάτι - «Π@#&$η, βιαστή»

featured image


Σύμφωνα με ισπανική τηλεοπτική η ζωή του Ντάνι Άλβες στην φυλακή δεν κυλάει εύκολα, με τον ίδιο να δέχεται φραστικές επιθέσεις από άλλους κρατούμενους και να περνά πολλές ώρες στο κελί του.

Η εκπομπή «Fiesta» του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου Telecinco αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την ζωή του Ντάνι Άλβες στην φυλακή μετά από συνομιλία με συγκρατούμενό του.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που κρατείται μετά από κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου δεν βγαίνει ιδιαίτερα από το κελί του παρά μόνο για να παίξει ποδόσφαιρο ενώ περνάει τον περισσότερο χρόνο μπροστά από την τηλεόραση. Έχει χάσει αρκετά κιλά.



«Είναι πιο αδύναμος και πιο αδυνατισμένος. Δεν βγαίνει έξω, βγαίνει στο γήπεδο μόνο όταν είναι να παίξει εναντίον μιας άλλης ενότητας. Αν όχι, μένει μέσα στην αίθουσα και παρακολουθεί τηλεόραση».

Όμως, η κακή του ψυχολογική κατάσταση δεν είναι η μόνη δυσκολία, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που του επιτίθενται φραστικά πολλές φορές λέγοντάς του πράγματα όπως «Π@#&$η, βιαστή».

«Υπάρχουν αγενείς άνθρωποι και στην τραπεζαρία μερικές φορές τού φωνάζουν. «Εσύ, π@@στ@, βιαστή»».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες απορρίφθηκε νέο αίτημα για την αποφυλάκισή του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.