15 παιδιά νεκρά σε 2 Ελληνικά νοσοκομεία, διάσημος καρδιοχειρουργός ο ύποπτος – «Μας το έπαιζε μεσσίας», λένε οι τραγικοί γονείς

featured image


Υπόθεση με θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της χώρας ερευνούν με άκρα μυστικότητα η ΕΛΑΣ με τις δικαστικές αρχές.

Στο επίκεντρο των ερευνών, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχει μπει ένας Έλληνας καρδιοχειρουργός, ο οποίος φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως «Μεσσίας».

Η αστυνομική και δικαστική έρευνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το Βήμα της Κυριακής, ξεκίνησε από μία εγγραφή αναφορά του στάλθηκε από συλλόγους καρδιοπαθών το 2021 και πιο συγκεκριμένα από άτομα, που δηλώνουν ότι υπήρξαν γονείς  15 παιδιών τα οποία χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο καρδιοχειρουργό και έχασαν τη ζωή τους μετά από λανθασμένες ενέργειες του γιατρού.Η επιστολή των γονέων

Στο κείμενο της επιστολής, που βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας «Βήματος», αναφέρονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω φράσεις:

«Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος “Μεσσίας”. Στα περίπου 70 χειρουργεία που από πέρυσι πραγματοποιήθηκαν, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους. Έμειναν φυτά».

Ενώ, έμπειροι καρδιοχειρούργοι αναφέρουν ότι για την ιατρική αντιμετώπιση αντίστοιχων περιπτώσεων η αποδεκτή θνητότητα για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε παιδιά στην Ευρώπη είναι 2%-4%.

Όπως τονίζεται στην επιστολή ο καταγγελλόμενος ιατρός παραπλανεί ασθενείς με μία φιλανθρωπική ΜΚΟ που φαίνεται να έχει δημιουργήσει, κι έχει αποχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα νοσοκομεία που εργαζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη