«Νομίζουν ότι έκανα πλαστικές επειδή ήμουν με τον Φουστάνο. Είμαι φυσική, ανόητος όποιος δε το βλέπει»

featured image


Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τις σχέσεις με τους πρώην συζύγους της, καθώς και για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν.

Η φιλική σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της

Αναφερόμενη στους πρώην συζύγους της, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε».



Όσον αφορά τις σχέσεις των κοριτσιών της, η Νατάσα Θεοδωρίδου επεσήμανε «οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες. Αν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά, αν δεν είναι ευτυχισμένες παίρνω τον νόμο στα χέρια μου».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις

Σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, σημείωσε «επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. θεωρώ ότι είναι ανόητος. Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.