Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών – Ο τρόπος δράσης τους. Πού υπηρετούσαν

featured image


Ένας αστυφύλακας και ένας ειδικός φρουρός, που υπηρετούν στην Αττική, είναι μεταξύ των έξι συλληφθέντων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Οι δύο αστυνομικοί αντί να κυνηγούν τους διακινητές φέρεται να είχαν μετατραπεί οι ίδιοι σε εμπόρους ναρκωτικών και μάλιστα με περιπολικά της Αστυνομίας.
Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είναι ο θηριώδης άνδρας που ποζάρει στις φωτογραφίες και ο οποίος έχει παρελθόν στον χώρο του μπόντι μπίλντινγκ.



Ο εν λόγω άνδρας φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, να είναι το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση. Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του που συνελήφθησαν υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Oι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Ειδικότερα, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού-επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος. Σημειώνεται, ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για τα οποία δεν συνέτρεχαν, όμως, οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.