«Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που αποχώρησαν Γκότσης και Πιλίδης»

featured image


“Δεν ξέρω πραγματικά από πού να το πιάσω. Εγώ έχω σταματήσει να το βλέπω. Εκ των πραγμάτων ενημερωνόμουν μέχρι τώρα που ήταν ο Γιωρίκας και ο Ηλίας (Γκότσης) μέσα, που ήταν οι πιο αγαπημένοι μου παίκτες», δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού, μιλώντας στην κάμερα του Open σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Ενώ πρόσθεσε:

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο χάρηκα που βγήκαν μέσα από αυτό το τσίρκουλο. Κανονικά θα πρέπει να λέμε Survivor αντί για τσίρκο. Προφανώς η λίστα αφορούσε πολύ κόσμο. Απλά επειδή αυτό το πράγμα γίνεται κρυφά, όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ψωνίσουν 5-6 άτομα, δεν θα πάει όλο το παρεάκι, ένας θα πάει. Έχουν βάλει όλοι το δάχτυλο στο μέλι και έχουμε βγάλει αυτούς που κατέβασαν το βάζο από το ράφι».



«Υπάρχουν πολλοί locals που απασχολούνται από την παραγωγή, είναι πολύ εύκολο να τους προσεγγίσεις. Για μένα για ό,τι συμβαίνει ευθύνεται η παραγωγή απλώς φέτος νομίζω ότι πουλάει ακόμη περισσότερο το να τους ξεμπροστιάζει παρά το να τους κόψει», τόνισε.

«Το Survivor έχει χάσει τόσο πολύ την αξία του. Υπάρχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει τηλέφωνο», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.