Σοβαρή καταγγελία για τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο…

featured image


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει, ότι ο διευθυντής Κυκλοφορίας του Οργανισμού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι, παραποίησε ηχητικά ντοκουμέντα που αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας.

Με επιστολή που παρουσίασε το πρώην στέλεχος του ΟΣΕ, καταγγέλλει παραποίηση στοιχείων στους κόλπους του Οργανισμού. Μάλιστα, ζητά να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνώριζε για τον άτυχο διευθυντή Κυκλοφορίας, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από έναν μήνα. «Δεν μπορούσε να πει «όχι» σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» αναφέρεται στην επιστολή.



Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη Λεωφόρο Σουνίου, όταν συγκρούστηκε με ένα λευκό βανάκι και στη συνέχεια με ένα ΙΧ. Η είδηση είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού ως διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ αποτελούσε πρόσωπο-κλειδί για το δυστύχημα στα Τέμπη. «Περιμένουμε γραπτώς αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέγονται και θα κινηθούμε αναλόγως» απάντησαν πηγές του ΟΣΕ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Επέστρεψε στις βάρδιες σταθμάρχης που διώκεται ποινικά
Οι συγγενείς των θυμάτων έμαθαν έκπληκτοι την ίδια ώρα, την είδηση πως ο σταθμάρχης Π.Κ. που διώκεται ποινικά, επέστρεψε στις βάρδιες. «Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει ένα τεκμήριο αθωότητας όλων όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή» επεσήμανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Όπως δήλωσε ο υπουργός στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να επαναλειτουργήσει ο προαστιακός Θεσσαλονίκη – Λάρισα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.