«Είσαι σιχαμένος κωλ*βλαχος» – Πλακώθηκαν στο ξύλο Νικόλας Αγόρου και Νίκος Μπάρτζης

featured image


Ακόμα ένας επεισοδιακός τσακωμός στο Survivor All Star ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Νικόλα Αγόρου, αυτή την φορά!

Πολλοί θα πίστευαν ότι βάση ηλικίας αυτά τα δύο παιδιά θα μπορούσαν να είχαν ταιριάξει μέσα στο Survivor, ειδικά από την μέρα που βρέθηκαν στην ίδια ομάδα, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι οι χειρότερες δυνατές, κάτι που διαπιστώσαμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Νικόλας Αγόρου και Νίκος Μπάρτζης, οι συνονόματοι της μπλε ομάδας, διατηρούν κάκιστες σχέσεις και δεν γνωρίζουμε σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρόσφατα είχαν έναν πολύ επεισοδιακό τσακωμό, ενώ φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να πιάστηκαν και στα χέρια.



Η καταγωγή του Νίκου Μπάρτζη είναι κάτι που πιάνει συνέχεια στο στόμα του ο συμπαίκτη του, κι αυτή την φορά στάθηκε η αφορμή για να πιαστούν στα χέρια. Ο Νικόλας Αγόρου αποκαλεί συνέχεια βλάχο τον Μπάρτζη και ο τελευταίος έφτασε στα όρια του. Η κατάσταση ξέφυγε και η παραγωγή έβαλε τα μεγάλα μέσα για τους ηρεμήσει.

Η κατάσταση είναι η αλήθεια πως έχει ξεφύγει για τα καλά, με τους τσακωμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ατζούν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια! Ήδη όπως σας αποκαλύψαμε ετοιμάζει μαζικές απολύσεις, αφού για το θάρρος που έχουν πάρει οι παίκτες θεωρεί υπεύθυνα πολλά άτομα μέσα από την παραγωγή.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.