Τσαπανίδου: «Ο κ.Μητσοτάκης το βάζει για άλλη μια φορά στα πόδια στο debate με Τσίπρα»

featured image


Σκληρή απάντηση από την Πόπη Τσαπανίδου μετά την τοποθέτηση του Άκη Σκέρτσου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνει μόνο ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε στον Άκη Σκέρτσο και στα όσα δήλωσε περί τηλεμαχιών οι οποίες όπως είπε θα γίνουν με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Η θέση μας είναι ένα debate με τα κόμματα που θα εκπροσωπούνται στη Βουλή» εξήγησε ο Άκης Σκέρτσος, προκαλώντας την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».

Απαντώντας στην εν λόγω τοποθέτηση η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε: «Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα».



Πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας», φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους».

Επιπλέον, η κ. Τσαπανίδου ανέφερε ότι «την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου», σημειώνοντας ότι «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου». «Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή», σχολιάζει. «Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι «εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση», σε εκπρόσωπο ενός «Τραμπ» παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης», τονίζει.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.