Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Γεωργούλης – Και δεύτερη καταγγελία από ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο

featured image


Πληροφορίες και για μια δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται από τις Βρυξέλλες, μετά από εκείνη που προχώρησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για παρενόχληση, η οποία και έθεσε τον γνωστό ηθοποιό εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αναφορικά με τη δεύτερη καταγγελία, στους διαδρόμους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Mέχρι στιγμής, ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά για την εν λόγω καταγγελία που έρχεται στο φως.



Την ίδια ώρα αναταραχή επικρατεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Αλέξη Γεωργούλη από την ευρωομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον ευρωβουλευτή πως πρόκειται για μια καταγγελία εκδικητικού τύπου, αφού η καταγγέλλουσα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είχε δεσμό με τον ίδιο προ τριετίας.

Ωστόσο, δεν λείπουν οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά της Κουμουνδούρου ότι η καταγγελία έχει βάθος και αφορά και σωματική κακοποίηση.

Από το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη, υπάρχει η πληροφορία ότι ο ίδιος και η γυναίκα που κάνει η καταγγελία είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος έκανε δεσμό με μια Ιταλίδα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.