«Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα» - Ο πατέρας της Καρολάιν εξαπολύει πυρά

featured image


Νέες «βόμβες» για τη δολοφονία της Καρολάιν, εξαπέλυσε ο πατέρας της Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του προσπαθεί να «σβήσει» οποιαδήποτε εφιαλτική μνήμη της μικρής Λυδίας, που έγινε μέρος του αρρωστημένου σκηνικού που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει» ανέφερε ο κ. Κράουτς μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε: «Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

Ο πατέρας της Καρολάιν φοβάται ότι κάποια στιγμή η μικρή θα μάθει όλα όσα συνέβησαν: «Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές».

«Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα»

Μιλώντας για την Αναγνωστόπουλο, ο κ. Κράουτς ανέφερε ότι λυπάται που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα: «Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση» είπε.



Μάλιστα, ο πατέρας της δολοφονημένης 20χρονης, προχώρησε σε νέες καταγγελίες για εμπλοκή του πιλότου σε κύκλωμα ναρκωτικών: «Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών. Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο και να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. ‘Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης» ανέφερε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στην επιστολή του ο πιλότος ισχυριζόταν ότι σκότωσε την Καρολάιν για να προστατέψει το παιδί τους από τη συμμορία.

Αναγνωστόπουλος

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει τη Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου»  πρόσθεσε ο κ. Κράουτς.

Όσο για την απόφασή τους να μετακομίσει στις Φιλιππίνες το κοριτσάκι, αλλά και για τη διαμάχη με τους γονείς του Μπάμπη, ο πατέρας της Καρολάιν ανέφερε: «Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους». 

Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου από πλευράς τους αρνούνται ότι υπάρχει η συγκεκριμένη επιστολή.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.