Γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη σχέση του με την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την π*ρνη…»

featured image


Γνωστός τραγουδιστής πριν μερικά χρόνια τα είπε «έξω από δόντια» και μίλησε για τη σχέση του με Τζούλια Αλεξανδράτου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη».

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε για όλους και για όλα! Όταν ρωτήθηκε για την… επαγγελματική σχέση που έχει με την Τζούλια Αλεξανδράτου δεν δίστασε να απαντήσει ότι “Είναι αλήθεια πώς η Τζούλια έφερνε κόσμο στο μαγαζί, γιατί πολλοί έρχονταν να δουν από περιέργεια και να διαπιστώσουν πώς τραγουδάει. Πάντως σαν συνάδελφος ήταν πολύ καλή και συνεπέστατη”.Σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου, αν θεωρεί την Τζούλια συνάδελφο, ο Πάνος Καλλίδης είπε: “Από τη στιγμή που ανέβηκε στη πίστα και πληρωνόταν πολύ καλά γι’ αυτό που προσέφερε για 15 λεπτά, πώς να την αποκαλέσω; Και σου λέω πώς αν μου έλεγαν να συνεργαστώ ξανά μαζί της θα το έκανα. Δεν είμαι ρατσιστής! Εδώ ο Χριστός συγχώρεσε την πόρνη. Νομίζεις λοιπόν, πώς δεν θα το κάνω εγώ;”.

“Αποκαλείς την Τζούλια πόρνη;” ρώτησε ο δημοσιογράφος και τότε ο τραγουδιστής απάντησε χωρίς υπεκφυγές: “Μα πώς να την αποκαλέσω, αφού έκανε αυτό το DVD;”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη