«Κόλαφος» η Έφη Πίκουλα εναντίον Γιώργου Λιάνη: «Θέλει να πλασάρει ότι είναι ωραίος εραστής; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει»

featured image


Ως προς τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη τοποθετήθηκε η Έφη Πίκουλα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η νύφη της αείμνηστης ηθοποιού χαρακτήρισε «ντροπή» την πρωτοβουλία του δημοσιογράφου ενώ αναρωτήθηκε με ποιο σκεπτικό προχώρησε σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης, επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Το ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει».



Στη συνέχεια εμφανίστηκε σύμφωνη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου. «Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια» τόνισε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.