Οργή Κύπριας παρουσιάστριας για το 4άρι της Ελλάδας: «Χάσαμε τη 10άδα εξαιτίας σας»

featured image


Εξερράγη η παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου για τη χαμηλή βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής προς την Κύπρο, στον Τελικό της Eurovision 2023.

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί για την βαθμολογία που έδωσε η επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision, με τους ειδικούς που κλήθηκαν να ψηφίσουν από την ΕΡΤ, να δίνουν μόλις 4 βαθμούς στη συμμετοχή του νησιού.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά στα social media, με τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια της Κύπρου, Κάλια Ελευθερίου, που βρίσκεται στο Λίβερπουλ για χάρη της Eurovision 2023, να ξεσπά στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».



«4; 4; Δεν λέω καλημέρα! 4; Παραμιλώ από χθες το βράδυ. Όλη η Ευρώπη μου στέλνει μηνύματα και μου λέει “δεν γίνεται, δεν γίνεται 4”…. Πάντα λέγαμε ότι στην Ευρώπη δε θα καταλάβουν τη σχέση Ελλάδας- Κύπρου, ότι είμαστε αδέρφια, ότι είναι σαν να ψηφίζουμε τους εαυτούς μας, και γίνεται αυτό… Δεν μπορώ να το διανοηθώ το 4. Τόσο καιρό λέμε στα social media για το τραγούδι, ο Andrew έδωσε και την ψυχή του, άλλες χώρες μάς έδωσαν 10άρια και η Ελλάδα έδωσε 4. Δεν το χωνεύω!», είπε αρχικά η Κάλια Ελευθερίου.

Ενώ συνέχισε: «Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για εκείνο το 12άρι. Η Κύπρος θα ήταν στην 10η θέση, μπορεί και 9η, εάν η Ελλάδα έδινε το 12άρι. Δεν ξέρω αν αυτό δεν μετράει για την Ελλάδα, αλλά για την Κύπρο που πέρυσι δεν περάσαμε στον τελικό, η 10η θέση για εμάς είναι πολύ σημαντική. Το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο, όλοι στην αρένα ούρλιαζαν και έρχεται η Ελλάδα και βάζει 4».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.