Τα απίστευτα αντανακλαστικά αστυνομικού δευτερόλεπτα πριν σημειωθεί τροχαίο ατύχημα (vid)

featured image


Στα πλάνα φαίνεται ο αστυνομικός να στέκεται στην άκρη του δρόμου, ανταποκρινόμενος σε ένα περιστατικό. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο εμφανίζεται στο βάθος και αρχίζει να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, κατευθυνόμενο κατευθείαν προς το μέρος του.

Ένας αστυνομικός στο Τέξας απέφυγε οριακά ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός ελέγχου και παραλίγο να τον χτυπήσει. Η απίστευτη στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα και έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα πλάνα φαίνεται ο αστυνομικός να στέκεται στην άκρη του δρόμου, ανταποκρινόμενος σε ένα περιστατικό. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο εμφανίζεται στο βάθος και αρχίζει να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, κατευθυνόμενο κατευθείαν προς το μέρος του. Ο αξιωματικός καταφέρνει να αντιδράσει γρήγορα, καθώς το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην μπάρα πίσω του.



Το βίντεο έχει λάβει ευρεία προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ανθρώπους να επαινούν τον αστυνομικό για τη γρήγορη σκέψη και την ευελιξία του να αποφύγει το ατύχημα. Άλλοι σχολίασαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και τη σημασία του να παραμένουν σε εγρήγορση και να έχουν επίγνωση του περιβάλλοντός τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.