Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ και παρέμβαση Τσαπανίδου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τους εκτελεστές της 17Ν» (vid)

featured image


Χαμός έγινε στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ για τις εκλογές, όταν η Πόπη Τσαπανίδου έκανε παρέμβαση για το σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας για τον Αλέξη Τσίπρα πως υποστηρίζει τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη.

Όσο μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου κορυφώνεται η ένταση, η οποία μεταφέρεται και στα πολιτικά πάνελ. Τελευταίο κρούσμα η ένταση μεταξύ του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Τσίπρα, και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Παναγιώτη Λάμψια, ο οποίος και αποκάλεσε, τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη». Η παρέμβαση της Πόπης Τσαπανίδου, για τα λεγόμενα Λάμψια, ήταν άμεση, στην εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει», που παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη, ενώ, στη συνέχεια, αφού ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να ανακαλέσει, από το πάνελ αποχώρησε ο Γιώργος Τσίπρας.

πορεί να θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζουν στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον ΠΑΣΟΚ όταν οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη και άλλα παρόμοια», ανέφερε ο Παναγιώτης Λάμψιας στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια ήταν παρών στην εκπομπή του καναλιού «Η Ελλάδα αποφασίζει» που συντόνιζε η Σία Κοσιώνη και φιλοξενούσε πολιτικούς για συζήτηση ενόψει των εκλογών.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να παρέμβω σε μία εκπομπή για ένα λόγο που είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και εξαιρετικά προσβλητικός για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα στελέχη του, απέναντι στους ψηφοφόρους. Είχατε φιλοξενήσει τον κ. Λάμψια στο δελτίο σας, ακούσατε το σχόλιό του, τον ρωτήσατε για τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με εξαιρετικά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τόσο στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα που τον αποκάλεσε μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κα. Τσαπανίδου.Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Ήταν μια προσβολή για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν γράψει μια ιστορία, έχουν ιστορικές διαδρομές γιατί ο κ. Λάμψιας τους χαρακτήρισε υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν. Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό και απίστευτα βαρύ και όχι μόνο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ντροπή».

Η Σία Κοσιώνη πήρε τον λόγο απαντώντας ότι: «θέλω να πω από τη μεριά μου ότι αυτό ήταν ένα σχόλιο δημοσιογραφικό στο πλαίσιο του δελτίου. Τα σχόλια στο δελτίο μας δεν είναι προσυμφωνημένα, είναι η προσωπική θέση του εκάστοτε συνομιλητή και σχολιαστή μας. Δεν αποτελεί θέση του ΣΚΑΪ».

«Δεν είμαστε πια συνάδελφοι κα. Κοσιώνη. Είμαι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να υποστηρίξω, όχι μόνο τις γνωστές στο πανελλήνιο απόψεις του κόμματος, αλλά και να διατηρήσω την αξιοπρέπεια των μελών αλλά και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Κ. Λάμψια, θα πω ένα πράγμα και αυτό είναι ντροπή. Και είναι ντροπή να το ακούω στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Σας μιλώ ειλικρινά και δεν θέλω να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας αφού δεν ανακαλείτε κ. Λάμψια. Λυπάμαι και ντρέπομαι», είπε μεταξύ άλλων η Πόπη Τσαπανίδου πριν ολοκληρώσει την παρέμβασή της.

Στη συνέχεια της εκπομπής η ένταση μεταξύ του Γιώργου Τσίπρα και του Παναγιώτρη Λάμψια συνεχίστηκε, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από το πάνελ της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη