Χαμός στο MasterChef με Μπέη-Τράκα, άφωνοι οι κριτές: «Αφήστε μανάδες και τέτοια» (vid)

featured image


Έβγαλαν τα «μαχαίρια» Μαρία Μπάκα και Νίκος Τράκας στο χθεσινό (5/5) επεισόδιο του MasterChef.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο MasterChef, στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας, ανάμεσα στη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα. Μάλιστα, η αντιπαράθεσή τους ξέφυγε όταν άρχισαν να ακούγονται σχόλια για μανάδες, με τους τρεις κριτές να προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν τις δυο ομάδες προκειμένου να συζητήσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν λίγες ώρες νωρίτερα και βεβαίως να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής.

Ωστόσο, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας ακόνισαν τα «μαχαίρια» τους και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. «Δεν θα στο έλεγα αλλά όταν τελείωσε η προηγούμενη δοκιμασία είπες ότι… θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου! Δεν θα στο έλεγα αυτό. Δεν θα στο έλεγα Νίκο αν, όταν τελείωσε η κριτική που κάναμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη με τον συμπαίκτη της, Νίκο να αντιδράει έντονα. «Δεν το είπα ποτέ και δεν ξέρω από που μπορεί να το άκουσες. Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός. Τώρα, αν έφαγες εσύ παραπληροφόρηση και θες να το πιστέψεις, πίστεψε το. Συγγνώμη, γιατί τώρα πας να με βάλεις σε άλλη λούπα».M.M.: Φίλε το είπες!

N.T.: Δεν έχω πιάσει τη μάνα κανενός στο στόμα μου! Μην μπαίνουμε τώρα σε τέτοια τρύπα. Δεν πιάνω την μάνα κανενός στο στόμα μου. Άμα κάποιος σε έπιασε και σου είπε ότι «ο Τράκας έπιασε την μάνα σου στο στόμα του» είναι μεγάλος μαλ…

M.M.: Νίκο, δεν θα στο έλεγα αν δεν ήμουν σίγουρη για αυτό.

«Ας μην μπούμε τώρα σε αυτή την κουβέντα! Νίκο! Μαρία! Αφήστε τώρα μανάδες και τέτοια» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή την έντονη λεκτική διαμάχη των δυο παικτών του MasterChef.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη