Επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση - Το πρώτο πρόγραμμα που έπαιξε μετά το δικαστήριο

featured image


Ο γνωστός ηθοποιός θα ήθελε να προβληθούν ξανά και τα δεκάδες σήριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει, για οικονομικούς κυρίως λόγους, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες!

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, να παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση, αφού τα παλιά και πολύ πετυχημένα σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε, δεν προβάλλονται πλέον.

Υπάρχει ωστόσο, κάτι μέσω του οποίου θα ακούμε τη φωνή του ξανά και ξανά.

Πρόκειται για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει σε παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, από τα οποία… δεν μπορεί να κοπεί η φωνή του, την ώρα μάλιστα που τα συγκεκριμένα προγράμματα αποφέρουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κυρίως την περίοδο των διακοπών που τα μικρά παιδιά αφιερώνουν πολλές ώρες στο σπίτι και -συνεπώς- και στην τηλεόραση.



Πρόσφατα,  ο ίδιος επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση με τη… φωνή του. Στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» προβλήθηκε μία από τις εκδόσεις της ταινίας «Ice Age», ήτοι «Η εποχή των Παγετώνων», όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμμετάσχει στη μεταγλώττιση.

Συγκεκριμένα, έδωσε φωνή στον «Σιντ», έναν βραδύποδα που χαρίζει σπαρταριστό γέλιο στους θεατές της ταινίας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.