Χαμός στην Βουλιαγμένη – Χαστούκια ποδοσφαιρικού παράγοντα σε γνωστό εφοπλιστή

featured image


Ένα πολύ χοντρό επεισόδιο μεταξύ δυο πολύ γνωστών προσώπων της αθηναϊκής – και όχι μόνο- κοινωνίας, έλαβε χώρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης πριν λίγες μέρες. Το συμβάν έλαβε χώρα στο περίφημο Beef Bar, του συγκροτήματος.

Γνωστός επιχειρηματίας – ποδοσφαιρικός παράγοντας (του Big6), η ομάδα του οποίου εδρεύει εκτός Αθηνών, σε άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδας, ήρθε στα χέρια με πασίγνωστο εφοπλιστή, το όνομα του οποίου έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα κατά το παρελθόν λόγω ανοικτών ζητημάτων με την Δικαιοσύνη όσον αφορά «αρχαία αντικείμενα» σε νησί της άγονης γραμμής, όπου παρεμπιπτόντως εσχάτως ασχολείται και με την εστίαση!



Οι δύο άντρες αφού αντάλλαξαν πολλά «γαλλικά» κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο, και ενώ περίμεναν να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους παραλάμβαναν, συνέχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες και τελικά ήρθαν στα χέρια, με τον ποδοσφαιράνθρωπο να ρίχνει απροειδοποίητα δυο δυνατά χαστούκια με τις χερούκλες του κατά του γνωστού εφοπλιστή.

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση θα έχει και συνέχεια αφού ο εφοπλιστής δεν είναι ούτε φλώρος ούτε κανα παιδάκι που θα το αφήσει να περάσει χωρίς να απαντήσει.

Πληροφορίες απο Εδώλιο





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.