Ηλίας Ψινάκης: «Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά»

featured image


Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην κάμερα του Πρωινό μας για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023 και τον αποκλεισμό της χώρας μας.

«Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι με τα δικά μας λεφτά και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά. Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνησή τους. Εφόσον έχουν κι επιλογή και έστειλαν ένα παιδάκι προσκοπάκι. Εγώ την μόνη φορά που ασχολήθηκα έφερα την τρίτη θέση με την ομάδα. Ο Φωκάς ξέρει καλύτερα κι έχουμε πάει με την Ρωσία κι είναι μέσα στην τριάδα», σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης, που μίλησε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε τόσο στην ελληνική συμμετοχή της φετινής «Eurovision», ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του στο «J2US».«Το τραγούδι μου φάνηκε αίσχος. Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει η ΕΡΤ. Η επιτροπή που έχει αποφασίσει για τα τραγούδια είναι μια γελοιότητα. Ο Καλημέρης που είναι εδώ, ο Φωκάς, ο Καπετανίδης είναι dream team πλην και της Γερμανού που γράφει στίχο. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να πασάρουν στην Ευρώπη».

Η μόνη Eurovision που θα απολαύσουμε είναι του Κοκλώνη», σχολίασε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ο Ηλίας Ψινάκης και μίλησε για την κριτική επιτροπή του J2US.

Για τον Βίκτωρα Βερνίκο και την εμφάνισή του στη φετινή Eurovision, απάντησε: «Το παιδάκι δεν μπορώ να το κρίνω. Δεν κρίνω τους καλλιτέχνες. Στην ΕΡΤ ή έχουν πάθει εγκεφαλικό ή πρέπει να απολυθούν άμεσα, να φάνε σουτ. Δεν γίνεται να ντύνεις ένα παιδί προσκοπάκι και να εκπροσωπεί τη χώρα. Αν δεν έχουν πάθει εγκεφαλικό, σημαίνει ότι δεν ξέρουν να επιλέγουν τραγούδια».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.