Το δημοσίευμα που έκανε έξω φρενών τη Ρούλα – «Για μ@λ@κες ψάχνεις;»

featured image

Τα πάντα… φαίνεται πως παρακολουθούσε αναφορικά με την υπόθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία από την πρώτη στιγμή διάβαζε όλα τα δημοσιεύματα που γράφονταν για εκείνη και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά της, στην Πάτρα.

Ήταν μέσα του περασμένου Φλεβάρη όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσαν την κοινή συνέντευξη στο Star, από το σπίτι τους, στην Πάτρα.

Μια μέρα μετά δημοσιεύτηκαν νέες δηλώσεις της 33χρονης, που συζητήθηκαν. Σε αυτές είχε δεχτεί την πρώτη ερώτηση για το «Σύνδρομο Μινχάουζεν» και την πιθανότητα να πάσχει από αυτό. Είναι δηλώσεις που όπως φαίνεται από τους διαλόγους που είχε με δημοσιογράφο, την ενόχλησαν.

Όταν η 33χρονη είδε το σχετικό δημοσίευμα ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος και απείλησε να κινηθεί νομικά. Οι εξελίξεις όμως την πρόλαβαν…

Τι ήθελε να κρύψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, στους διαλόγους που έκανε με τον Κωνσταντίνο Φλαμή στο messenger στα μέσα Φεβρουαρίου 2022; Για ποιον λόγο έλεγε ότι οι δημοσιογράφοι γράφουν «μ….ς» και δεν ήθελε με κανένα τρόπο να αναφερθούν οι λέξεις «ψυχίατρος» και «Σύνδρομο Μινχάουζεν»;

Έφτασε, δε, στο σημείο να δηλώνει πως μιλούσε στον Κωνσταντίνο Φλαμή όπως θα μιλούσε στον Μάνο Δασκαλάκη!

Το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωνε ότι «θα ήταν πρόθυμη να μεταβεί σε ψυχίατρο για να εξετασθεί για Μινχάουζεν».

Η δήλωσή της είχε γίνει στο messenger την προηγούμενη ημέρα από εκείνη των διαλόγων που πλέον έρχονται στο φως.

Ήταν η ημέρα που το ζευγάρι είχε δώσει την πρώτη συνέντευξη στην Ζήνα Κουτσελίνη, στις 17 Φεβρουαρίου. Όταν ο Κ. Φλαμής ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της εκείνη απάντηση θετικά με ένα σύμβολο («χεράκι» του messenger). Όμως την επόμενη μέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις της, στην Ζήνα Κουτσελίνη. Κάτι για το οποίο φυσικά δεν χρειαζόταν η δική της άδεια.


Είναι φανερό από τον διάλογο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε με τίποτα να ακούγεται προς τα έξω (τουλάχιστον εκείνες τις ημέρες) η λέξη Μινχάουζεν! Δείτε τους διαλόγους που δημοσιεύει το flamis.gr…

Δείτε τον διάλογο




Από το Blogger.