Η Δήμητρα Πισπιρίγκου πpόδωσε την αδερφή της: Έτσι την πάτησε η Ρούλα με το καναρίνι – «Εγώ δεν άκουσα πουλί»

featured image

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε στις 15 Μαρτίου, η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού η οποία μέσα από την εκπομπή του Alpha T-LIVE, έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας.

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις 15 Μαρτίου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα και ήταν ολοφάνερο ότι είχε αλλοιώσει τη φωνή της, προσπαθούσε δηλαδή να μη γίνει αντιληπτή. Ισχυριζόταν ότι ήταν η μητέρα της γυναίκας με την οποία διατηρούσε σχέση στην Αθήνα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος για το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας μου έκαναν εντύπωση αρκετά πράγματα, όμως θα ήθελα να σταθώ σε δυο σημεία: Το ένα ήταν στην αρχή του τηλεφωνήματος, όπου έλεγε να ψάξετε τον κ. Δασκαλάκη που μένει και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα και το δεύτερο σημείο έλεγε “εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια και για αυτό ο Μάνος έφυγε από την Πάτρα”.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αντιληφθεί με την Τατιάνα Στεφανίδου ποιος βρισκόταν πίσω από το τηλεφώνημα, αλλά καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να επιβεβαιωθεί καθώς η άρση απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Αν αποδειχθεί ότι ήταν η κυρία κατηγορουμένη πίσω από αυτή την μυστηριώδη φωνή, πρέπει να δούμε ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του τηλεφωνήματος, ποιο ήταν το κίνητρό της. Έγινε για να στοχοποιήσει τον σύζυγό της ή μιλούσε το υποσυνείδητό της;


Ένα ακόμη στοιχείο που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι και στο ανώνυμο τηλέφωνο που δέχτηκα αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της, την ίδια ημέρα στις 15 Μαρτίου αλλά και την επόμενη στις 16 Μαρτίου ακουγόταν το κελάηδημα ενός καναρινιού» ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού.

«Βόμβα» από τον Πέτρο Κουσουλό για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε στον αέρα: «Το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κας Γιώτας Κηπουρού».

Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου για το ανώνυμο τηλεφώνημα

Χθες μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η αδερφή της κατηγορούμενης διέψευσε τα όσα λέγονται, αναφέροντας: «Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε η Ρούλα και σας το λέω αυτό με κάθε βεβαιότητα. Αν όντως υπάρχει μία κοπέλα του Μάνου Δασκαλάκη, εάν δεν είναι η μητέρα αυτή που σας τηλεφώνησε, γιατί δεν βγήκε να το διαψεύσει; Χωρίς να δώσει στοιχεία της κόρης της, χωρίς να πει τίποτα».

«Τι να σας πω… εγώ θα μιλήσω με τον δικηγόρο να το κοιτάξουμε αυτό το θέμα, να ζητήσουμε μία άρση απορρήτου να δούμε ποιος ήταν γιατί από ό, τι άκουσα πήραν στο δικό σας τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά το έμαθα προχθές το δικό σας τηλέφωνο, δεν το είχα. Το έχει και ο κ. Δασκαλάκης όμως…» πρόσθεσε.

Όσο για τη… «σύμπτωση» με το καναρίνι, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε πως «εγώ δεν το ακούω αυτό στο ηχητικό, αλλά… Εγώ θα σας πω το άλλο. Η Ρούλα… Γιατί εκεί το πάνε όλοι είτε η Ρούλα είναι είτε εγώ. Εγώ δεν είμαι σίγουρα, σας το λέω με βεβαιότητα. Και για τη Ρούλα σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή…». Και συνέχισε η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με διάφορες δημοσιογράφους τύχαινε να κάθεται στο μπαλκόνι, είτε μέσα όταν είχε το καναρίνι μέσα και ακουγόταν. Δεν θα πήγαινε να κάτσει κάπου που να μπορεί να ακουστεί το καναρίνι. Όλα τα καναρίνια, το ίδιο κελάηδισμα έχουν».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.