Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου – Δεν μου άρεσαν οι γυμνασμένοι άντρες»

featured image


Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της εξομολογήθηκε η Πηγή Δεβετζή, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark».

Μεταξύ άλλων, η αθλήτρια αναφέρθηκε και στον γάμο που έκανε στο παρελθόν, τον οποίο και χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη ζωή της.

Αναλυτικότερα, είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, γιατί μεγάλωσα με παραδοσιακή οικογένεια και ήταν από την οικογένεια μου ότι “αυτός ο άντρας που θα βρεις, θα είναι ο άντρας σου” όπως και για την μαμά μου ήταν ο πρώτος άντρας ο μπαμπάς μου. 45 χρόνια ήταν μαζί και αυτή ήταν η παραδοσιακή οικογένεια, έτσι μεγαλώσαμε. Όμως τελικά, από ό,τι βλέπω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα προσωπικά. Η επιλογή μου ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δηλαδή αν με ρωτήσεις τώρα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, θα σου έλεγα αυτή η επιλογή, χωρίς να θέλω το πλατειάσω».«Φυσικά και θα το ακύρωνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, επειδή ο στόχος μου ήταν να πάρω τα μετάλλια, δεν κοιτούσα τόσο πολύ δίπλα μου, την προσωπική μου ζωή, ώστε να την βάλω πάνω από όλα. Νομίζω ότι αυτό μου έκανε κακό, γιατί σίγουρα νομίζω ότι θα ήμουν καλή μάνα, έχω μεγάλη υπομονή με τα παιδιά και τα λατρεύω, όπως και τα σκυλιά και τα ζωάκια», είπε στην πορεία.

«Δεν έκανα καλές επιλογές μέχρι τώρα. Δεν απογοητεύομαι όμως και δεν με πειράζει και να μην προχωρήσω. Θα ήθελα σίγουρα μια συντροφιά, έναν άνθρωπο που να με αγαπάει, να τον αγαπάω και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αυτό θα ήθελα στη ζωή μου», πρόσθεσε τέλος η Πηγή Δεβετζή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.