Συνέβη στην Πάτρα – Ζήτησε βοήθεια από «μπράβους» και εκείνοι τον εκβίαζαν

featured image


Λάθος «πόρτα» χτύπησε ένας 30χρονος από την Πάτρα ο οποίος κατέφυγε σε «μπράβους» της νύχτας και τους ζήτησε να μεσολαβήσουν για να σταματήσουν οι απειλές που δεχόταν από την οικογένεια της κοπέλας με την οποία διατηρούσε δεσμό, αλλά εκείνοι τον… «μάδησαν» απαιτώντας όλο και περισσότερα χρήματα!

Οι τρεις νεαροί φέρονται ότι ζητούσαν διάφορα χρηματικά ποσά σε τακτά χρονικά διαστήματα και εκείνος τους έδωσε συνολικά 400 ευρώ. Όμως, όταν ο 30χρονος αρνήθηκε να πληρώσει άλλα χρήματα, ο ένας από τους δράστες πήγε το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα όπου εργάζεται ως υπάλληλος και άρχισε να τον απειλεί με την σωματική του ακεραιότητα, ακόμη και με τη ζωή του, απαιτώντας εκβιαστικά 350 ευρώ που υποτίθεται ότι όφειλε στον δεύτερο συνεργό του.



Το θύμα τρομοκρατήθηκε, αλλά αποφάσισε να βάλει τέλος και κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και του είπαν να κλείσει ραντεβού για την παράδοσή τους το μεσημέρι της Δευτέρας. Όταν ο «μπράβος» παρέλαβε τα 350 ευρώ, συνελήφθη και κατασχέθηκαν πάνω του άλλα 160 ευρώ.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο ένας από τους συνεργούς του, ενώ αναζητείται ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.