Τρελάθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης με αυτά που έζησε – «Αυτά δεν τα έχω ξαναβιώσει. Σου μιλούν και επί τόπου από πίσω λένε άλλα»

featured image


«Δεν έπρεπε να πω “ναι”, στην αρχή αρνήθηκα να πάω. Αυτήν τη φορά ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι καμία σχέση με πέρυσι, άλλο παιχνίδι. Είδα πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει. Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τη μία σου μιλούν και επί τόπου φεύγουν πίσω και λένε άλλα αρκεί να προχωρήσει, είναι πάρα πολύ κουραστικό. Πάλι καλά είχα τον Ηλία Γκότση στην αρχή που μπήκα, με απομάκρυνε από όλα», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Νίκο Μουτσινά μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star».

Για τις φήμες που θέλουν και άλλους πρώην συμπαίκτες του να έχουν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού, δήλωσε: «Δεν θα πω ονόματα. Όταν βγουν από το παιχνίδι ειλικρινά θα τα πω. Θέλω να δω εκείνους με όλες αυτές τις αντιδράσεις όταν έγιναν κάποιες ανακοινώσεις στα συμβούλια».



«Όταν είδα να κατηγορούν τον Ηλία, ξέρω ότι ήμουν και εγώ μέσα στα κόλπα. Όταν έβλεπα να κατηγορούν τον Ηλία, δεν μπορούσα να τον αφήσω, σε καμία περίπτωση. Είπα ότι και εγώ το έκανα. Περίμενα και από άλλους να πουν “και εγώ” αλλά δεν άκουσα κανέναν. Με κάποια άτομα είμαι πολύ απελπισμένος», τόνισε.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όταν λέμε ότι έχουμε κινητό στο Survivor All Star είναι τελείως διαφορετικό. Είναι μία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, μπορεί να στείλεις ένα χαρτάκι ή να στείλεις μία επικοινωνία, απλά αυτό. Καταρχάς δεν έχει σήμα εκεί, δεν μπαίνεις να μιλήσεις στο κινητό. Δεν έχει καμία σχέση με την επικοινωνία που νομίζετε. Μπορεί να ζητάμε κάτι για να έχουμε τροφή. Φέτος έβαλαν πολύ πιο αυστηρούς κανόνες απλά εμείς μπήκαμε με άλλον αέρα, ξέραμε τα κατατόπια, τι και πώς γίνεται», κατέληξε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.