Πανικός στην Τουρκία – Κατέρρευσε σε συνέντευξη ο Ερντογάν…

featured image


Ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν: Κατέρρευσε την ώρα live μετάδοσης – Τι είπε όταν εμφανίστηκε ξανά. Τα σενάρια για την κλονισμένη υγεία του Ερντογάν είχαν φουντώσει και πριν από ένα μήνα όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του επαναλάμβανε τις ίδιες φράσεις χωρίς να το καταλαβαίνει.

Πανικός επικράτησε στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7, όταν ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία.

«Ω Θεέ μου» ακούστηκαν φωνές μετά την κατάρρευση του Ερντογάν, ενώ διεκόπη και η συνέντευξη.

Μετά από δέκα λεπτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Όπως είπε είχε κάποια στομαχική διαταραχή, λόγω του απαιτητικού και έντονου προεκλογικού του αγώνα.



«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί», είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας και πρόσθεσε:

«Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.