Τραγωδία – Bρέθηκε νεκρός σε γραμμές τρένου πέφτοντας από αεροπλάνο

featured image


Άλυτο μυστήριο παραμένει μετά από δύο χρόνια, ο νεαρός που βρέθηκε νεκρός σε σιδηροδρομικές γραμμές της Αγγλίας, έχοντας πέσει από αεροπλάνο. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στις ράγες μεταξύ των σταθμών Mortlake και North Sheen στις 14 Δεκεμβρίου 2020, αφού έπεσε από πτήση του Λάγος με προορισμό το Χίθροου. Οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για νεαρό ηλικίας μεταξύ 15-18 ετών, που υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στο λαιμό, στο στήθος και στον κορμό του από την πτώση.



Η ταυτότητά του παραμένει ακόμα και σήμερα μυστήριο, καθώς οι αγγλικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να μάθουν ποιος είναι και να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του. Δεν βρέθηκε πάνω του κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, ενώ του έλειπαν μυστηριωδώς τα παπούτσια και οι κάλτσες.

Μια μεταθανάτια εξέταση διαπίστωσε ότι δεν πέθανε από ασθένεια. Η ηλικία του από 15 έως 18 προτάθηκε λόγω των δοντιών του που έδειχναν ότι ήταν στα τέλη της εφηβείας του. Η αιτία του θανάτου του ήταν η υποθερμία και η υποξία σε υψόμετρο, που είναι συχνή αιτία θανάτου για όσους κρύβονται στον αποθηκευτικό χώρο του τροχού ενός αεροσκάφους. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε είπε ότι πιθανότατα είχε πεθάνει πριν πέσει πάνω στις γραμμές του τρένου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.