«Δεν έχω στύση» φωνάζει ο «ξανθός μάγος» που κατηγορειται για βιασμό 16χρονης

featured image


Η υπόθεση με κατηγορούμενο τον 73χρονο ταχυδακτυλουργό από τη Χαλκιδική, έχει συγκλονίσει την κοινωνία, καθώς βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του.

Ωστόσο, ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός από τη Χαλκιδική που είναι γνωστός ως «ξανθός μάγος» και βρίσκεται στην φυλακή για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του, δηλώνει αθώος.

Ο «ξανθός μάγος» μιλώντας στο Mega ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σκευωρίας τονίζοντας ότι το κορίτσι έχει κάνει και στο παρελθόν κάτι ανάλογο. «Το ίδιο πράγμα που κάνανε σε εμένα τώρα, το κάνανε πριν από λίγα χρόνια με τον παπά της ενορίας. Τον κάλεσαν εκεί πέρα για να κάνει ένα ευχέλαιο στο σπίτι και την άλλη ημέρα το πρωί, ο κουμπάρος μου αυτός, πήγε στο σπίτι και του λέει του παπά ‘κοίταξε να δεις, χθες που πήγες μου είπε η γυναίκα μου, ότι πήγες να τη βιάσεις, να την κάνεις και τα λοιπά, να την αγκαλιάσεις, γι’ αυτό’, λέει ‘δώσε μου 5.000 ευρώ γιατί αλλιώς θα σε πάω στον δεσπότη’», λέει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή.

Ο 78χρονος κατηγορούμενος δηλώνει στο LIVE NEWS πως η βαφτισιμιά του έκανε την καταγγελία επειδή ο ίδιος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό της.

«Τώρα αυτό, είχε έναν φίλο και επειδή ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και τέτοια, μια μέρα μου λέει, ‘θέλω να μου δώσεις 2.000 ευρώ, να πάρουμε αυτά που θέλουμε να πάρουμε, να κρατήσουμε για εμάς και να πουλήσουμε κιόλας, γιατί έχουμε μείνει χωρίς μία’. Λέω: ‘κορίτσι μου αυτό δεν μπορώ να το κάνω, εγώ είμαι 78 χρονών άμα σε πιάσουν θα πούνε πού βρήκες τα λεφτά και θα καταλήξουν σε εμένα και αφού ξέρω ότι παίρνεις τέτοιες ουσίες και νοσηλεύεσαι και κάνεις, θα βρω τον μπελά μου’».



Ο 78χρονος μιλάει και το πως τον συνέλαβαν… «Μόλις είχα τελειώσει, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο να φύγω, έρχεται αυτή εκεί πέρα και με το δάχτυλο έτσι, πρώτη φορά μου μίλησε έτσι άσχημα, μου λέει ‘αν δε μου δώσεις τα 2.000 ευρώ να ξέρεις’, λέει ‘θα πάω στην αστυνομία και θα πω ότι μου έβαλες μέσα στο ποτό κάτι χάπια και ασέλγησες, επάνω μου’. Εγώ ούτε καπνίζω, ούτε έχω σχέση με τέτοια. Λες και είχα ανάγκη από γυναίκες. Μια ζωή είχα παρτενέρ κούκλες. 15 κιλά έχασα από εκείνη την ημέρα. Εδώ μέσα είμαι καλά, με ξέρουν, με προσέχουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ μέσα».

Οπως ανέφερε η γυναίκα του είναι στο πλευρό του… «Η γυναίκα μου με στηρίζει, γιατί είμαστε 55 χρόνια μαζί, δεν την έδωσα ποτέ το δικαίωμα, ξέρει ποιος είμαι. Ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι, τόσα χρόνια και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Με θαύμασε, με χειροκρότησε. Ο κόσμος, δεν νομίζω να πιστέψει κανείς ότι έγινε κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος λέει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, που αυτόματα όπως επιμένει τον απαλλάσσουν από την κατηγορία.

«Και σεξουαλικά δεν μπορώ και έχω και χαρτιά από γιατρούς, έχω προστατίτιδα και δεν έχω στύση και έχω και χαρτιά από νοσοκομεία, από παντού και ακόμα και να είχα στύση δε θα μπορούσα να το κάνω γιατί έχει το όνομα της μάνας μου».

Οι έρευνες συνεχίζονται, τα στοιχεία του 78χρονου έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα με απόφαση εισαγγελέα, με συγγενείς, φίλους και γείτονες του άντρα που έγινε γνωστός από τρικ να επεξεργάζονται τους ισχυρισμούς και να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τις αποκαλύψεις.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.