«Αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω στον Ντέμη»

featured image


Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να έχει γυρίσει σελίδα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, όμως πριν καιρό είχε πετάξει τη δική της «βόμβα», δηλώνοντας πως αυτό που έχει γίνει σήμερα το οφείλει στον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ήταν πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου 2020, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αποδέχτηκε την πρόταση του παρουσιαστή και μίλησε τόσο για την καριέρα οσο και για την οικογένεια της δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα αφού δυανύαμε το πρωτο lock down λόγω του Covid 19.

«Τον πρώτο χρόνο στη Θεσσαλονίκη τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά» αποκάλυψε.

“Έκανα διάφορες δουλειές για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Εργάστηκα και σαν γραμματέας” τόνισε.

“Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί. Όταν με ρωτούσαν όταν ήμουν μικρή τι θέλω να γίνω έλεγα ηθοποιός ή τραγουδίστρια” πρόσθεσε.

“Αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω στον Ντέμη. Είναι ένας πολύ καλός πατέρας” είπε η Δέσποινα Βανδή.

Για την απόφαση της να φύγει στην Ισπανία με τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε “Δεν το σκέφτηκα καν, ήμουν έγκυος και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αυτό. Όταν γεννήθηκε η Μελίνα έγινε το κέντρο της ζωής μου, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου”.Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν η πρωτη φορά που μιλησε δημόσια για την συζηγο του και αναφέρθηκε στην γνωριμία αλλά και την κοινή τους πορεία ζωής.

“Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε” είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

“Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί. Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι “παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό”.

“Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδος μας”.

“Σίγουρα θα υπήρχαν μία – δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας” τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Νεότερη Παλαιότερη