Το πήρε απόφαση ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αλλάζει… καριέρα και γίνεται Influencer, στο πλευρό του η κόρη του Μελίνα

featured image


Πιο ενεργός στα σόσιαλ είναι ο Ντέμης Νικολαίδης, αφού η σχέση του πρώην ποδοσφαιριστή με τις πλατφόρμες αυτές παλαιότερα δεν ήταν η καλύτερη.

Ακόμη και την εποχή που είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση στα γήπεδα και έγινε πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είχε μεγάλη επαφή με τον κόσμο των social media.

Ακόμη και το προφίλ του στο Facebook ήταν με ψευδώνυμο και το γνώριζαν μόνο λίγοι καλοί του φίλοι. Πριν από λίγες εβδομάδες όμως όχι μόνο άνοιξε προφίλ στο Instagram, αλλά με αυτή την αφορμή μας δήλωσε ότι πια ως χαρακτήρας είναι πιο εξωστρεφής. Ποια όμως γυναίκα της ζωής του ήταν και από τις πρώτες που τον ακολούθησαν;

«Σταμάτησα να παίζω, μεγάλωσα έγινα πιο εξωστρεφής και το Instagram είναι ένας νέος τρόπος για να μιλάω μαζί σας», όπως λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ένα βίντεο με κορυφαίες στιγμές της καριέρας του και εμφανίσεις του στην τηλεόραση ως αθλητικός σχολιαστής, επάγγελμα που ήδη έχει τα τελευταία 3 χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η σχέση του γενικά με τα media ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος με τη Δέσποινα Βανδή δεν υπήρξαν οι καλύτερες. Ακριβοθώρητος και αποστασιοποιημένος από τις εκπομπές της showbiz και περισσότερο ενεργός – μόνο όμως την τελευταία δεκαετία – στα αθλητικού περιεχομένου μέσα.

Η αδυναμία που έχει ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Μελίνα και η απουσία του Γιώργου

Οι περισσότεροι από τους φανς του ήδη τον έχουν κάνει follow και του γράφουν σχόλια πάντα αναφερόμενοι στον «Ντεμίνιο» όπως ήταν και το ψευδώνυμο που πάντα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τον προσφωνούσαν.



Η μεγαλύτερη όμως φαν του, η 19χρονη κόρη του Μελίνα Νικολαΐδη ήταν από τις πρώτες που τον ακολούθησαν, όπως άλλωστε και εκείνος, αλλά και ο γιος του Γιώργος ο οποίος έχει και ιδιωτικό προφίλ στο Instagram με name account το «That fucking flamingo».

Η Μελίνα είναι από μικρή το «Super girl» του, όπως και το ομότιτλο τραγούδι που της αφιερώνει κάθε χρόνο στα γενέθλιά της.

Το προφίλ του έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα και προς το παρόν δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία με τα παιδιά του.

Η κόρη του Μελίνα που έχει φωτογραφίες στο προφίλ της μόνο με την μητέρα της Δέσποινα Βανδή και τον νονό της Κώστα Καπετανίδη, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι δείγμα πως δεν είναι καλές οι σχέσεις με τον πατέρα της. Το αντίθετο μάλιστα. Η Μελίνα έχει μετά το διαζύγιο των γονιών της, κρατήσει τις ισορροπίες, καθώς από μικρή είχε αδυναμία και στους δύο.

Από τις λιγοστές πρώτες αναρτήσεις του ήταν και εκείνη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου έζησε και τα πιο ένδοξα χρόνια της καριέρας του ως παίκτης. Στην παρέα του εκείνη την ημέρα ήταν ο Τάκης Φύσσας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εκτός από σχολιαστής είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sports Fm.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.