«Είναι πολύ σκληρός»: Άγριος ξυλοδαρμός στα κρατητήρια με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό-Αρνείται τα πάντα

featured image


Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τον θάνατο της Αναστάζια στην Κω, βρίσκεται υπό κράτηση και εξετάζεται από τις Αρχές.

Κρατά το στόμα του κλειστό

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια.Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει τον θάνατο της άτυχης Αναστάζια σε στραγγαλισμό, καθώς η 27χρονη δεν φέρει άλλα τραύματα, πέρα από κάποια σημάδια στο σώμα της από τα κλαδιά με τα οποία είχε καλυφθεί το πτώμα της. Αυτό που μένει, είναι να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν η 27χρονη Πολωνή έπεσε θύμα βιασμού και αν υπάρχουν ίχνη από το DNA του 32χρονου στο άψυχο σώμα της.



Τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου της 27χρονης. Μεγάλο ερώτημα παραμένει όμως το πώς μεταφέρθηκε η σορός της στο σημείο όπου εντοπίστηκε, στις Αλυκές. Έως τώρα οι αστυνομικοί κάνουν εικασίες για τον τρόπο με τον οποίο ο ή οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν από το σπίτι την σορό της Αναστάζια. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν άμεση πρόσβαση σε αυτοκίνητο και κατάφεραν να βγάλουν το πτώμα από το πίσω μέρος του σπιτιού, όπου υπάρχει έξοδος. Για να «δέσουν» την υπόθεση οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από το δρομολόγιο που ενδέχεται να ακολούθησαν οι δράστες.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.