Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου των «Σπαρτιατών»: «Θα φέρουμε νέο ήθος στη Βουλή» (vid)

featured image


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιαρη για τη στήριξη του. Μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουνε στο σημερινό αποτέλεσμα», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ευχαρίστησε τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.



«Οι Σπαρτιάτες αντικατοπτρίζουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού. Οι Σπαρτιάτες έρχονται όχι για να διχάσουν, αλλά για να ενώσουν. Θα ήθελα ευχαριστήσω όλους τους ‘Έλληνες και τις Ελληνίδες για την ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα εκατοντάδες μέλη μας που δούλεψαν σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή», είπε αρχικά ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιαρη για τη στήριξη του. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα».

«Θα φέρουμε ένα νέο ήθος στη Βουλή.

Υπήρχαν και πριν οι Σπαρτιάτες, ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που στήριξε τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Θα είμαστε δίπλα στον Έλληνα που υποφέρει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.